Update (2): weer andere datum voor feestje 20-(±)50 jaar; uur U voor derde team in Oss

Het uitgestelde en opnieuw vastgestelde feestje voor het ‘middenkader’ van JCV vindt toch niet plaats op 10 juni. De initiatiefnemers hadden er die datum voor geprikt, maar een belangrijk deel van de groep 20- tot (±) 50-jarigen van ons clubje blijkt op die zaterdag te zijn verhinderd.
“Heel jammer, maar met te weinig (oud-)JCV’ers onder elkaar zou het feestje z’n doel voorbij schieten als we het dan toch zouden laten doorgaan”, zegt Peter Vullings namens de andere twee initiatiefnemers Bjorn Bijnen en Dave van Doremalen. De drie proberen in het najaar van 2023 een nieuwe datum te kunnen vinden.
Feestje mét toernooitje
De groep 20- tot (±) 50-jarigen had in maart vorig jaar zo’n gezellig weerzien met veel geklets, gelach en gezelligheid, dat de wens werd uitgesproken om het ‘snel weer een keertje over te doen’. Toen werd tevens de suggestie gedaan om er een toernooitje aan vast te plakken en dat is dan ook precies wat Bjorn, Dave en Peter voor ‘het middenkader’ in petto hebben: een gezellig onderonsje mét een toernooitje.
Alle leden en oud-leden in de genoemde leeftijdscategorie worden ervoor uitgenodigd. Wil je er (met of zonder partner) bij zijn en/of deelnemen aan het toernooi, laat dat dan weten aan Peter, Dave of Bjorn, bij een bezoekje aan De Zaal, via een reactie op onze Facebookpagina of via een mailtje naar netfout@live.nl.
Wil je meedoen aan het toernooi, vergeet dan je sportkleding niet (of schaf het nieuwe clubtenue aan dat in diverse maten voorradig is in de bestuurskamer). Heb je geen eigen batje meer? JCV heeft er voldoende in bruikleen beschikbaar. Doe mee en zegt het voort!

Erop of eronder
Voor ons derde team is het vrijdagavond (12 mei) erop of eronder in de vierde klasse Zuidwest. JCV 3 wordt dan voor een promotie/degradatieduel verwacht in Oss. Op de ‘neutrale tafel’ van OTTC moet het zien af te rekenen met ASIO 1 uit het Gelderse Haaften. Ons derde team treedt in Oss aan met Peter Vullings, Wendy Han en Rob van Kasteren. Aanvang is 20.00 uur.
JCV 3 dacht zich in de reguliere competitie te hebben gehandhaafd in 4E, maar werd door allerlei verwikkelingen toch nog het kind van de rekening. Tegenstander ASIO 1 eindigde op de tweede plaats van de vijfde klasse D, op slechts één punt achterstand van de Tilburgse kampioen Irene 6.