ENQUETE…. én twee Joola’s terug

We willen dat al onze leden graag naar De Zaal komen om daar te vinden waar ze bij JCV naar op zoek zijn. Als bestuur doen we er alles aan om in alle behoeften te voorzien en aan alle wensen tegemoet te komen.

We haalden twee ingeruilde Joola’s terug om wachttijden te beperken.

Zo hebben we afgelopen donderdag – om maar eens een voorbeeld te noemen – twee Joola-tafels teruggehaald waar we eerder afscheid van namen. Op enkele doordeweekse avonden bleek de animo voor trainingen namelijk ineens zó groot, dat we met zes tafels niet uit de voeten konden, er flinke wachttijden ontstonden en spelers zich opgejaagd voelden.
Hoewel drukbezochte avonden een positieve ontwikkeling vormen en ons dus blij maken, zien we liever geen ongemak van oplopende wachttijden. Daarom reden bestuursleden Kees en Wim donderdag naar Den Bosch om bij sponsor TAFELTENNIS123 twee eerder ingeruilde Joola’s terug te halen. Op bomvolle trainingsmomenten manoeuvreren we nu acht tafels wat dichter op elkaar en is er voor al die tafeltennisliefhebbers net wat meer mogelijk.
Jullie vragen, wij draaien waar we kunnen.

Maar we kennen niet alle vragen en wensen. ‘Zien we niks over het hoofd? Zijn dertigers en veertigers voor iets heel anders te porren dan twintigers, zestigers of tieners? Hebben jeugdleden en/of hun ouders misschien hartstikke bruikbare en leuke suggesties? Doen we het wel goed?’, vroegen we ons af.
Om daar achter te komen, hebben we een kleine, snel te beantwoorden enquête samengesteld. Hieronder kun je het enquêteformulier downloaden en in de kantine van onze zaal ligt die klaar. Invullen kost slechts enkele minuten.
‘Waarvoor kom jij naar De Zaal?’ Meer tafeltennis? Meer toernooien? Feesten? Muziek- avonden? Kaart-, sjoel of dartfestijnen? Wil je misschien zo nu en dan ergens mee helpen? We willen het dolgraag weten! Want als bij ons bekend is wat er zoal leeft binnen ons zeer gemêleerde ledenbestand en onder mensen in hun naaste omgeving, dan kunnen we er als bestuur mogelijk wat mee.

Ons vriendelijke verzoek is daarom die enquête in te vullen en bij je volgende bezoek aan De Zaal te deponeren in de daarvoor bestemde ‘stembox’. Als je voor ‘iets’ naar De Zaal bent gekomen, kun je ‘m niet missen.

De resultaten maken we zo spoedig mogelijk op deze website bekend.
Bedankt vast voor jullie medewerking,
Bestuur JCV