En nu nog die extra handjes….

Drie kampioensteams, een ledenwinst van ruim 30 procent en meer seniorenteams in de voorjaarscompetitie. Een JCV dat door ‘vrijwilliger Monika’ alweer in kerstsfeer is gebracht, is blij met alle ontwikkelingen omdat we ermee vooruit zouden kunnen….
…… Maar hoewel JCV-in-kerstsfeer rijp is voor nieuwe stappen, kunnen we niet zo hard vooruit als we zouden willen. We kunnen die stappen pas écht zetten als zich nieuwe vrijwilligers melden!

Die zijn nodig omdat we onze jeugdteams een uitdagender podium willen bieden. We willen ze graag zien groeien in een serieuzere, wekelijkse competitie van 3 tegen 3. Dan zouden de huidige Table Stars-teams hun plek in ‘de DUO’ kunnen overnemen. Dat maakt spelertjes beter, we hopen dat hun plezier er verder door toeneemt en zo hopen we JCV verder op te bouwen en weer aantrekkelijker te maken.
Maar zo af en toe hebben we daar wel wat extra handjes bij nodig.

‘Vrijdag thuis’ verdubbelt

De bij JCV groeiende belangstelling voor competitie-spelen gaat een uitbreiding van vier naar tenminste zes seniorenteams noodzakelijk maken. De toename gaat ertoe leiden dat we niet om de week een ‘vrijdag thuis’ hebben, maar dat er bij JCV tijdens het seizoen elke vrijdagavond (waarschijnlijk drie) teams achter eigen tafels komen.
Ze staan daar dan samen met spelers van andere clubs en die ontvangt JCV graag net zo gastvrij als andere clubs dat met teams van JCV doen. De verdubbeling van de ‘vrijdag thuis’ kunnen we voor een deel opvangen… maar zo nu en dan is wat extra hulp niet alleen wenselijk en welkom, die hebben we enorm nodig!
Daarom vragen we:

Help JCV z’n doelen te bereiken

– onze jeugd,
– barcommissie
– accommodatie-/bouwcommissie
– en evenementencommissie
zoekt jou!

Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht bij al onze bestuursleden. Onder het menu ‘ORGANISATIE’ op deze website vind je hoe je met hen in contact kunt komen. Of je spreekt een van hen aan in De Zaal.

We rekenen op jullie en zouden het bijzonder waarderen als er zich nieuwe vrijwilligers melden! Bedankt vast!
Bestuur JCV