Met JCV 5 is daar de tweede kampioen al!

Nog geen week na het behalen van de titel in de tweede klasse C door ons eerste team, hebben we donderdagavond (11 april) al een tweede kampioen mogen begroeten. JCV 5 werd gisteravond onbereikbaar voor z’n achtervolgers en dankzij de titel in de kampioenspoule van 6D mag het team komend najaar uitkomen in de vijfde klasse.

De kampioenen van JCV 5, met v.l.n.r. Rui Zhao, Jetse Offers, coach Max Rinsampessy en Raz Aldebis. Op de foto ontbreken Klaudi Nortmann (werk) en Arie Kroon (vakantie).

JCV 5 verdween woensdagavond al verder uit het zicht van de concurrentie door er bij TTVE in Elshout met een 3-7 zege vandoor te gaan. Met nog één wedstrijd voor de boeg werd daar een gat van 18 punten mee geslagen en ondanks dat belager Never Despair die krater een dag later bij Batswingers in Gilze verkleinde tot 12 punten (4-6), kan ons vijfde team promotie niet meer ontgaan.
Woensdagavond in Elshout bleef Rui Zhao andermaal ongeslagen. Met 6 uit 6 is de ‘inval-Chinees’ van JCV 5 een van de twee spelers met nog een 100% score. Raz Aldebis won tweemaal, Jetse Offers boekte één solozege. Raz en Rui wonnen het dubbelspel. Het kampioensteam bestaat verder uit Arie Kroon en Klaudi Nortmann, terwijl Max Rinsampessy optrad als coach.

Derde kampioen?

Vanavond, vrijdag 12 april, zou zich een derde JCV-kampioen kunnen aandienen. Daarvoor heeft JCV 2 op bezoek bij Maashorst in Uden zelf een ruime zege nodig en bovendien zijn onze reserves daarbij afhankelijk van het resultaat van naaste concurrent Attaque 2 op bezoek bij Never Despair.

Alleen 3 thuis

Het enige thuisspelende team vanavond is het vrijwel veilige JCV 3, dat aanstaand kampioen TTVE 2 op bezoek krijgt. Aanvang is 20.00 uur. Door het terugtrekken van ROTAC heeft JCV 1 vanavond vrijaf, JCV 4 gaat op bezoek bij TIOS, voor JCV 6 valt op visite bij OTTC alleen in theorie nog aan degradatie te ontsnappen.