Elf tweede plaatsen en één winnaar op gevarieerd ouder/kindtoernooi

Dit gezelschap maakte zondagochtend weer een mooi succes van ons ouder/kindtoernooi.

Ze maakten er geregeld een luidruchtig spektakel van. Zoals het bij feestjes behoort te gaan. Maar als het erop aankwam en het stiekem toch ook wel om de punten ging, waren de 24 deelnemers aan ons traditionele ouder/kindtoernooi gefocust aan de slag. Twaalf koppels zorgden zondagochtend voor een sfeervol, gevarieerd en veelzijdig festijn dat elf tweede plaatsen opleverde en waaruit zoon Jort en vader Eric de Visser als winnaars naar voren stapten.

‘Rond de tafel’ is en blijft een ‘bewogen’ onderdeel dat niet mag ontbreken.

Variatie

Het ouder/kindtoernooi van deze jaargang kenmerkte zich vooral ook door de grote variatie aan vormen die toernooileider Peter Vullings voor de deelnemers in petto had. Kinderen speelden tegen kinderen, ouders tegen ouders of opa’s en oma’s en natuurlijk dubbelden kinderen mét ouder of opa/oma tegen andere kinderen met een ouder of opa/oma. Uiteraard ontbrak ‘Rond de tafel’ niet, want dat blijft een onuitwisbare bron van vermaak voor iedereen die tafeltennis leuk vindt en het spelletje onder de knie begint te krijgen.

De winnaars, Jort en Eric de Visser.
Onder het oog van tellende en toekijkende ouders namen kinderen het zondagochtend tegen elkaar op.

Mee naar Helvoirt

Na alle onderdelen te hebben afgewerkt en de punten waren vergeven, bleek de kampioensbeker mee te gaan naar huize De Visser in Helvoirt. De elf winnaars van de tweede plek gingen allen met een medaille naar huis.
Gefeliciteerd allemaal. Hopelijk heeft iedereen weer een gezellige, leuke en sportieve zondagochtend beleefd en zien we jullie terug bij ons volgende ouder/kindtoernooi.