Dubbeltoernooi sluit trainingsactiviteiten Maandag-/woensdaggroep af

De winnaars Jordi en Kees, bronzen Annemiek en Tom, een snackplank, zilveren Peter en Rob en rechts trainer Rudi met voor zich de ‘bedankmand’ met lekkernijen.

De maandag- en woensdagavond, voornamelijk bezocht door spelers en speelsters van de lagere seniorenteams, zijn bij JCV twee van de drukst bezochte trainingsavonden. Alleen de dinsdagavond kan zich wat aantallen betreft meten met de maandag- en woensdagavond. Die groepen sloten hun trainingsseizoen maandag af met een dubbeltoernooi en nadien maakte Monika van de gelegenheid gebruikt om de trainers Rudi en Jordi van der Schoot namens iedereen te bedanken voor hun inzet en raadgevingen gedurende het seizoen.

Een groot deel van de maandag-/woensdagtrainingsgroep brengt voor de camera van fotografe Lineke een toost uit op het voorbije trainingsjaar.

‘Eindelijk’ Kees

Het door Rudi georganiseerde dubbeltoernooi, met koppels die door middel van loting tot stand waren gekomen, leverde eindelijk eens ‘goud’ op voor Kees Derksen. Aan de zijde van Jordi van der Schoot bleef hij het koppel Peter Vullings/Rob van Kasteren de baas. De derde plek was voor Annemieke van de Meerendonk en Tom Gloudemans. Monika Coppens en Wendy Han eindigden als vierde. Dat bood Lineke Kooyman de gelegenheid om de foto’s bij dit artikeltje te maken.
‘Gouden’ Kees verzorgde goedgevulde snackplanken, -borden en -schalen. Trainer Rudi stapte op de fiets met een fraai gevulde mand met allerlei lekkernijen waaruit ook zijn assistent Jordi iets van zijn gading zal mogen uitzoeken.