Dubbelkampioenen Eddie en Johan krijgen opvolgers

Er komen nieuwe clubkampioenen dubbelspel aan! De vraag is wie dat worden en wie zich daarmee de opvolgers mogen noemen van Eddie van Doorn en Johan van den Nieuwenhuizen (jr). Dat duo liet zich vorig jaar na de Algemene Ledenvergadering (ALV) in september kronen als de beste dubbelspelers van JCV.

Eddie van Doorn (rechts) is geconcentreerd in afwachting van de service van Johan van den Nieuwenhuizen in de dubbelfinale van vorig jaar september.

Hun opvolgers worden bekend op 20 mei. Volgens inmiddels goed gebruik vindt dan na afloop van de ALV weer ons dubbeltoernooi plaats. Daaraan kan ieder JCV-lid deelnemen. Je kunt je ervoor aanmelden met een mailtje naar netfout@live.nl waar Peter Vullings de inschrijvingen dan opvangt.
Je kunt je alleen aanmelden en dan zoekt Peter een geschikte partner voor je. Maar ook mogelijk is, dat je al een partner hebt en dat je je dan als duo opgeeft. Aanmelden voor het dubbeltoernooi is mogelijk tot 20 mei.
De Algemene Ledenvergadering is op vrijdag 20 mei vanaf 19.00 uur. We hopen  jullie in groten getale te mogen begroeten, want er gaat veel nieuws gemeld worden. Direct na afloop van de ALV beginnen we met ons dubbeltoernooi.