Dubbelen ná de ALV op 26 mei en interne DUO-nacompetitie vanaf vrijdag 2 juni: geef je op

De competitie mag dan op een oor na gevild zijn, bij JCV blijft tafeltennis ook op weg naar het nieuwe seizoen een rol van belang spelen. Zo maakt de jeugd zich op voor het clubkampioenschap op 11 juni, er zijn zomertrainingen en ook dubbelaars en DUO’s kunnen nog ruimschoots aan hun gerief komen.

Volgens traditie en beproefd recept houden we na afloop van onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) weer ons dubbeltoernooi. Daarin staat zowel het officieuze als officiële dubbel-kampioenschap van JCV op het spel. De ALV is op vrijdag 26 mei en na afloop – omstreeks 20.30 uur – gaan diverse geselecteerde en gelegenheidskoppels met elkaar in de slag. De inschrijving voor het dubbel-clubkampioenschap is vanaf nu geopend. Aanmelden kan in De Zaal, via een appje naar toernooileider Peter Vullings of een mailtje richting netfout@live.nl

Vorig jaar werd het kampioenschap opgeëist door Eddie van Doorn en Johan van den Nieuwenhuizen (jr.) die hun titel van het jaar daarvoor met succes verdedigden door Will Balvers en Hans Wagenaars in de finale de baas te blijven. Op de foto de hoofdrolspelers van vorig jaar, met v.l.n.r. toernooileider Peter Vullings, Johan van den Nieuwenhuizen en Eddie van Doorn.

DUO-nacompetitie
Om aan de gang te blijven met de core-business van onze TTV trappen we op vrijdagavond 2 juni af met onze nieuwe DUO rating-toernooidagen. Behalve op 2 juni wordt er ook gespeeld op vrijdag 9 en vrijdag 16 juni. Aanvang is steeds 19.30 uur, een uur later staat dan een tweede ronde op het programma.
Bij deze interne DUO-ratingcompetitie bestaan teams uit tenminste twee spelers. Als niet alle deelnemers op elke avond kunnen, mag een invaller worden opgegeven. Daardoor kan ‘n team ook uit drie spelers bestaan. De gemiddelde rating van de teamspelers bepaalt hoeveel punten er gemaakt moeten worden om een game te winnen. Op dit moment is Jordi van der Schoot de speler met de hoogste ranking. Hij moet 24 punten maken om een game te winnen. Arie Kroon heeft voldoende aan 9 punten.
Inmiddels hebben zich tenminste zes teams opgegeven voor de DUO-dagen. Drie ervan bestaan uit twee spelers, drie teams bestaan uit drie man. Er is nog ruimte voor maximaal zes teams. Opgeven kan in De Zaal, bij toernooileider Peter Vullings en via een mail naar netfout@live.nl