Derde groep krijgt diploma Young Stars op SPECIALE laatste training op maandag 24 juni

Reserveer een plekje in je agenda voor 24 juni! Op die maandagavond is de laatste jeugdtraining voor de zomervakantie van 2024 en dat wordt een bijzondere. Weer vijf jeugdspelers en -speelsters gaan op die avond het diploma Young Stars in ontvangst nemen en dat betekent dat ze de in de afgelopen maanden ont-zet-tend hard hebben gewerkt en geleerd.
Een JCV Young Star word je namelijk niet zomaar. Dan kun je wel wat! Dus ouders, opa’s en oma’s: neem je camera mee en zet je (klein)kind op de foto. En, tantes, ooms, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes: kom kijken en klap je handen stuk voor jouw speciale Young Star.

Demonstratie

We maken bij JCV een speciale, spectaculaire avond van de laatste training van dit seizoen. Vanaf half 7 tot ongeveer 8 uur worden er spelletjes gedaan, de derde lichting Young Stars zal laten zien wat er zoal is geleerd en Jordi van der Schoot en Johan van den Nieuwenhuizen geven een demonstratie.
Jordi en Johan kwamen afgelopen seizoen uit in de landelijke tweede divisie en komend seizoen gaan ze in hun kwaliteiten tonen in het eerste team van JCV. De twee neven zullen alle aanwezigen laten zien wat er met tafeltennis op hoog niveau mogelijk is en waarvoor JCV z’n Young Stars probeert op te leiden.

De trainers John, Kees en Peter met de tweede groep Young Stars die in september 2023 het diploma kreeg uitgereikt.

Derde groep

De groep van vijf die maandag 24 juni haar diploma Young Stars krijgt uitgereikt, is al de derde sinds we bij JCV met onze eigen jeugdopleiding begonnen. In mei 2023 hadden zes spelers de primeur, vier maanden later volgde een tweede groepje van vijf jongens en één meisje.
De jeugdtrainingen bij JCV zijn na de zomervakantie op maandag- en woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur en ze worden gegeven door Rudi en Jordi van der Schoot.