DE ZAAL

JCV is 24/7 tafeltennis.

Een belangrijk pluspunt van JCV is de beschikbaarheid van een eigen zaal. Daar kunnen we zeven dagen in de week en 24 uur per dag gebruik van maken!

De houten vloer van het trainings- en wedstrijdgedeelte van De Zaal biedt ruimte aan acht wedstrijdtafels. JCV’s eigen onderkomen heeft een kantine met eigen keuken en bar.
De Zaal beschikt over een invalidentoilet en een dames- en herenkleedkamer die beide voorzien zijn van een douche.

De Zaal is duurzaam

In de loop van 2023 heeft JCV z’n eigen honk sterk verduurzaamd. Het dak en de spouwmuren van de uit 1956 stammende accommodatie werden geïsoleerd, in de kantine werd een airco gehangen en er werden zonnepanelen geplaatst.

Sport Europe

Vanaf 1 september 2023 huurt tafeltennisspecialist Sport Europe ruimte in de zaal van JCV. Daarin is het zogeheten SE Experience Center gevestigd. Iedereen kan in de webwinkel terecht voor tafeltennismaterialen die in De Zaal kunnen worden getest. SE heeft een eigen ingang.

De Zaal door de jaren heen….

In de afgelopen driekwart eeuw werd ons eigen home nogal eens aangepakt. Hierboven v.l.n.r. De Zaal begin jaren ’60, met een S-vormige bar in de hoek en centraal een ruimte waarin o.a. ook het Jeugdcentrale Koor repeteerde. Op de middelste foto is die centrale ruimte vervangen door een brede (groene) bar. Rechtsboven het steegje dat leidt naar De Zaal. Links staat gebouw Schoonveld nog, met brandtrap.

…. en nu

Anno nu heeft De Zaal een brede, vrije opgang. Schoonveld heeft plaatsgemaakt voor appartementen en er is ruime parkeergelegenheid. Het trainings- annex wedstrijdgedeelte met een ‘zwevende’ houten vloer biedt plaats aan zeven á acht wedstrijdtafels.