DE BESTE MOEST ER HARD VOOR WERKEN

De finalisten van Clubkampioenschap 2022. Links Artem Zeziulin, rechts Will Balvers.

En nou wil heel JCV natuurlijk graag weten wie de BESTE VAN ALLEMAAL is! Nou – geloof het of geloof het niet – dat is één van de twee die elkaar gemoedelijk de hand schudden op de foto die vrijdagnacht tegen kwart voor één werd gemaakt. DE BESTE VAN HEEL JCV is Artem Zeziulin (links) of het kersverse aspirant-bestuurslid Will Balvers.
In de ultieme finale van het Clubkampioenschap 2022 betwistten die twee de wisselbokaal. De één vertegenwoordiger van het Nieuwe JCV, de ander de belichaming van het oer-tafeltennisinstinct. Dat kon zo uitpakken doordat organisatorisch meesterbrein Peter Vullings een schema in elkaar had geschroefd waardoor echt iedereen met die JCV-wisselbokaal aan de haal kon gaan.
Spannend
En om kort te gaan: in de A-poule kroop Artem diverse keren door het oog van de naald, terwijl Will in de brede, gesplitste B-groep ook knetterhard aan de bak moest om het tot die ultieme tweestrijd te kunnen brengen. Wie er vrijdag in het holst van de nacht met die bokaal tussenuit kneep en er een jaar lang gelukzalig naar mag kijken als DE BESTE VAN HEEL JCV? Dat houden we nog even net zo spannend als de ontknoping zelf.
Hand in hand
“Ik heb vanavond heel veel fantastisch, spectaculairs en moois gezien”, zei één van de toeschouwers na afloop. ‘Wat een enorm verschil met voorgaande jaren”, wist een ander. Met dat soort kwalificaties bracht het Clubkampioenschap 2022 waarop werd gehoopt en met ‘spektakel, fantastisch en enorm verschil’ bracht het mogelijk wel meer dan dat.
Het Clubkampioenschap 2022 toonde aan dat ‘Topsport en Gezelligheid’ gewoon hartstikke goed hand in hand kunnen gaan. Zeker ook bij JCV. Morgen meer duiding. Morgen de onthulling en de eer voor alle medaillewinnaars. Van A tot D. Van héél JCV.