Competitieseizoen (bijna) echt klaar: jeugd 1 vierde, nog één ronde voor Table Stars

Zondagochtend is er met sterke optredens van onze drie jeugdteams (bijna) een punt gezet achter het competitieseizoen 2022-2023. Jeugd 1 deed dat in eigen zaal met goed verweer tegen kampioen TTCV 1. De Veghelse kampioen won weliswaar met 1-4, maar met een vierde plek handhaafde onze jeugd zich keurig in de eerste klasse.
Onze twee Table Stars-teams kwamen in Veldhoven sterk voor de dag met een onbedreigde 5-0 zege en een nipte 2-3 nederlaag. Voor beide Table Stars-teams rest op 21 mei nog één competitieronde.

Jurre in actie tijdens zijn gewonnen partij tegen Wouter vd Tillaard.

Als Jeugd 1 kampioen TTCV 1 had weten af te troeven, dan zou dat een daverende verrassing zijn geweest. Maar ondanks het thuisvoordeel en goede tegenstand kwam het daar zondagochtend niet van.
Jort de Visser begon nog wel verrassend sterk met winst van de eerste game, maar daarna moesten hij en teamgenoot Jurre Stegehuis tot de laatste wedstrijd wachten op nieuw succes. Jurre klopte Wouter vd Tillaard in drie straight games en daarmee redde hij de JCV-eer: 1-4.
De Table Stars Stan Bouman en Steven Kaptein waren in Veldhoven oppermachtig tegen Budilia, dat met 5-0 aan de kant werd gezet. Ons tweede Table Stars-koppel kwam net tekort tegen Veldhoven. Tuur van Kesveld en Floris van Asten wonnen ieder één keer. Het dubbelspel ging op het nippertje – met twee games in verlenging – verloren.

Deelnemende Table Stars, onder wie het JCV-kwartet Tuur, Stan, Steven en Floris (voorgrond in het rood) worden toegesproken in Veldhoven.