Clubkampioenschap senioren
Wie is DE BESTE van héél JCV?

Nog even ter herinnering:
Op vrijdagavond 16 december houden we dus weer het clubkampioenschap voor al onze senioren. We gaan ervan uit dat de onderlinge krachtpatserij zich van oudsher gaat afspelen in wat je zou kunnen omschrijven als ‘familiesfeer’. Als je wilt meedoen, erbij wilt zijn en dus wilt meemaken: geef je dan op. Dat kan tot uiterlijk 9 december.

De organisatie van het clubkampioenschap 2022 is in de vertrouwde handen van ons onvermoeibare, altijd goedlachse technisch opperhoofd Peter Vullings. Het onderlinge toernooi gaat van start om 19.30 uur en alle seniorleden kunnen deelnemen. Dus niet alleen de competitie-spelers. Ook de oudere liefhebbers van de vrijdagochtend en de zelfbenoemde (oud-)toppers die zich op de dinsdagavond nog zo nodig willen bewijzen zijn uitgenodigd.
Prikkelend
De aanwezigheid van deelnemers van alle leeftijden en alle niveaus is eigenlijk ook wel zo prikkelend, uitdagend en leuk. Misschien levert de mix wel heel veel plezier, gezonde spanning en verrassingen op. De inschatting is namelijk dat DE BESTE van alle JCV-senioren zich niet bevindt in een van de huidige vier competitieteams maar dat echt DE BESTE warm loopt in de wachtkamer of actief is op statusloze trainingen.

De beker waar het op 16 december allemaal om gaat. Wie mag er een jaar lang mee pronken?

Verschillende klassen
Omdat we het clubkampioenschap zo leuk en eerlijk mogelijk willen laten verlopen, gaat toernooileider Peter de deelnemers indelen in verschillende klassen. Hij bedenkt daar een schaal en puntensysteem voor dat iedereen kanshebber maakt voor de bokaal waar de clubkampioen heel 2023 mee kan pronken en pochen.
Wil je meedoen, wil je het clubkampioenschap meemaken en in familiesfeer kans maken op twaalf maanden clubroem: schrijf je vóór 9 december in bij Peter via mailadres netfout@live.nl . Of meld je aan als je toch een keer in de zaal bent om extra te trainen voor het clubkampioenschap.
Als er deelnemers zijn die wel willen meedoen maar het aanvangstijdstip van 19.30 niet kunnen halen, laat dat Peter dan weten en hij houdt er rekening mee.

Voor onze junioren houden we een apart clubkampioenschap. Dat gaat plaatsvinden in de eerste maanden van 2023.
 
Clubkampioenschap senioren JCV: Vrijdagavond 16 december 2022, aanvang 19.30 uur. Aanmelden tot uiterlijk 9 december bij Peter Vullings, netfout@live.nl of in de zaal.