Clubkampioenschap jeugd op 11 juni

Een half jaar nadat we Artem Zeziulin als bijzondere clubkampioen bij de senioren hebben mogen verwelkomen, is het de beurt aan onze jeugd om de JCV Young Star van 2023 te gaan bepalen. Dat gaat gebeuren op zondag 11 juni. Aanvang is 10.00 uur, het einde wordt verwacht rond 13.00 uur.

Ster van Young Stars 2023


Jeugdspelers die willen deelnemen aan het Clubkampioenschap 2023 kunnen zich er op verschillende manieren voor opgeven. Je kunt je aanmelden via de speciale maandag-/woensdag-app, je kunt je aanmelden bij een van de trainers of je zet je naam op de lijst die in De Zaal hangt. Toernooileider Peter Vullings gaat er dan voor zorgen dat iedereen op zondag 11 juni een leuk clubkampioenschap beleeft.
Voor iedere deelnemer is een prijs(je) beschikbaar. De uiteindelijke winnaar, die zich dus JCV’s Clubkampioen Junioren mag noemen, krijgt de wisselbeker die hij/zij een jaar lang in bezit mag houden.
Ook wordt op die dag het onverwoestbare spel ‘Rond de Tafel’ gespeeld. Bij deze aflevering ben je bij een foutje niet meteen ‘af’, maar krijgen deelnemers een aantal ‘levens’. Ook voor de winnaar van ‘Rond de Tafel’ is een prijs beschikbaar.

Prijsuitreiking NJK-B met Ollie op plek 3
‘Ollie’ rechts op het podium als nummer 3 van het NJK-B in Baarn.

‘Ollie’ derde op NJK-B
Over jeugd gesproken. Ons met Never Despair gedeelde clublid Olivier Aguayo Quintero, aangesproken als ‘Ollie’ op zijn wekelijkse trainingen op dinsdagavond, boekte zaterdag een mooi succes bij het NJK-B in Baarn. Door vier overwinningen en een verloren halve finale legde hij op dat ranglijsttoernooi beslag op de derde plaats bij de JO15 (Jongens Onder 15 jaar).
In december werd Artem Zeziulin JCV’s clubkampioen bij de senioren. Hij was een bijzondere winnaar omdat de nu 18-jarige Oekraïner de eerste clubkampioen van JCV is die niet de Nederlandse nationaliteit heeft.