Boek over JCV: in de zaal

Beste leden en oud-leden van JCV,

JCV is al ruim 70 jaar een begrip in Vught. Het is een club waar vriendschappen en liefdes voor het leven zijn ontstaan, waar op topniveau werd gespeeld, jeugd werd ‘gevormd’ en waar duizenden herinneringen liggen.
Over dat JCV verschijnt in 2021 een lijvig, ruim 250 pagina’s tellend boek.

In De Zaal is de toepasselijke titel en het beschrijft de geschiedenis van de beste en gezelligste tafeltennisclub van Vught. Heel veel boeiende verhalen, prachtige anekdotes en uniek fotomateriaal vertellen hét verhaal van jouw JCV.

De bedoeling van In De Zaal is ook dat het een soort klassenboek wordt, met zoveel mogelijk foto’s van JCV-leden van toen en nu. Ook van jou!

In De Zaal is een initiatief van vier (oud-)leden van JCV die het boek vrijwillig en buiten JCV om maken. Maar als bestuur van JCV zijn we er natuurlijk ontzettend blij mee en zouden we het toejuichen als jullie willen meewerken om In De Zaal ook ‘jouw gezicht’ te geven.

Doe mee, bezoek de Facebook-pagina van JCV en deel het bericht zodat zo veel mogelijk (oud-)leden worden bereikt.
Je kunt je ook rechtstreeks wenden tot Hans Wagenaars, schrijver van In De Zaal. Mail hem op h.wagenaars@planet.nl Laat in je mail weten van wanneer tot wanneer je lid was, schrijf in ongeveer 30 letters wat JCV voor je is (of was), voeg een fotootje van jezelf toe en je hoort erbij!