De beste wensen voor 2023

Na een mooi en hoopgevend 2022 wensen we iedereen bij JCV een gezellig, gezond en sportief hoogstaand 2023 toe. Laten we samen een goed vervolg geven aan het vorige jaar. Laten we samen lachen, dansen en plezier beleven. Laten we genieten met elkaar, van en met tafeltennis.

JCV Vught 2023

Vanaf maandagavond (2 januari) staat de deur van De Zaal alweer open. Voor de liefhebbers; een speciale jeugd- of seniorentraining is er dan nog niet. Dinsdagavond gaan ontembare selectiespelers en old stars alweer aan de gang, woensdagochtend is het Wijkpunt open en woensdagmiddag staan Will en John paraat voor (minstens) zes jeugdspelers.
Vrijdag vindt het eerste grote evenement van 2023 alweer plaats. Bij het dartstoernooi voor koppels tellen we af van 501 naar 0. Vanaf 19.30 uur. Dat wordt volle bak, met een hoop sfeer en gezelligheid.
Een weekje later – op zaterdag 14 januari – gaat de jeugd in de middag ‘proefdraaien’ voor de TV-avond van later die dag. Tafeltennis en Vinyl, bij JCV zijn het nauw verbonden vrienden van elkaar. Kom het ervaren, neem je favoriete platen mee. Lach, feest, dans en geniet in onze gezellig ingerichte huiskamer.
Weer een week later (21 januari) hebben we een clubontmoeting tegen vier teams van Taverbo Boxtel. Het is de eerste keer dat ons nieuwe eerste team in actie te zien zal zijn. Kom eens kijken hoe fantastisch en inspirerend het is als je dat plastic kogeltje echt lekker kunt raken!
Wij zijn klaar voor 2023!
Bestuur JCV