UPDATE met compleet competitieprogramma: ‘Ballers klaar? Knallen maar!’ JCV 2, 3, 4 en 5 beginnen thuis

Nog wat trainen en hopelijk voelen hoe de in aantocht zijnde Donic Waldners 25 zich houden onder alle geweld. Daarna kunnen we los voor de Voorjaarscompetitie 2023. Die begint op vrijdag 27 januari, en het leuke is dat op die avond JCV 2 tot en met JCV 5 op eigen nieuwe tafels van acquit mogen gaan.
HET HELE COMPETITIEPROGRAMMA vind je onderaan dit artikel. ‘Ballers klaar? Knallen maar!’

Gaan Henk en Xiang hoge ogen gooien met JCV 2?

We komen vanaf die 27ste januari met vijf teams uit in de Voorjaarscompetitie. Ons eerste debuteert zoals eerder gemeld in de landelijke derde divisie. Artem, Jordi en Thy maken hun opwachting op zaterdag 28 januari met een uitwedstrijd bij HBC in Heemstede. Meer info over JCV 1 en het programma elders op deze website.
Van de vier andere seniorenteams komen er twee uit in de vierde klasse, JCV 4 in de vijfde klasse en JCV 5 in de zevende klasse.

In 4E beginnen Dick, Willie, Xiang, Simon, Henk en Max als JCV 2 op vrijdagavond 27 januari (aanvang 20.00 uur) tegen het derde team van Red Star ’58.
Peter, Rob, Tom (Gloudemans), Wendy en Roeland vormen JCV 3, dat in 4F Batswingers dan als eerste tegenstander tegenover zich vindt.

Max (JCV 2)
Roeland (JCV 3)

Het ongewijzigde JCV 4, bestaande uit John, Lineke, Monika en Kees, gaat na z’n verloren P/D-duel in 5G van start tegen Veldhoven 12.
Frits, Marcel, Rudy, Johan en René konden het in de najaarscompetitie niet bolwerken in de zesde klasse. Als JCV 5 moeten ze nu het hoofd boven water zien te houden in de klasse 7D. De eerste horde is het vijfde team van Rotac ’82.

Jeugd 1, met v.l.n.r. Lars, Ole, Jort en Jurre, debuteert in de eerste klasse.

Jeugd drie keer thuis
Ons ongewijzigde Jeugd 1 (Ole, Lars, Jurre en Jort) werd voor hun kampioenschap en promotie naar de eerste klasse van de DUO-competitie beloond met drie thuiswedstrijden! De eerste is op zondag 5 februari, maar de competitie begint een week eerder. Op zondagochtend 29 januari tuft begeleider Peter Vullings met het kwartet naar Aarle-Rixtel om daar tegen ATTC ’77 1 te snuffelen aan een wat hoger niveau.
De A-poule van de eerste klasse DUO bestaat verder uit OTTC 1 (Oss) en TTCV 1 en 2 uit Veghel. De tweede thuiswedstrijd is pas op zondag 2 april. De Voorjaarscompetitie DUO wordt op zondag 23 april afgesloten in onze zaal. Dan is TTCV 1 de tegenstander van ons Jeugd 1 en op een andere tafel nemen OTTC en ATTC het dan tegen elkaar op.