Attentie competitiespelers: download de NTTB-app met digitaal wedstrijdformulier!

In navolging van o.m. de landelijke competitie moeten competitiewedstrijden vanaf de komende najaarscompetitie ook in alle andere ‘afdelingen’ worden ingevuld via de NTTB-app. Dus óók de wedstrijden die de diverse JCV-teams vanaf september gaan spelen in de competitie Zuid-West.
In de meeste gevallen zal de teamcaptain het Digitale Wedstrijdformulier (DWF) invullen, maar aangezien de aanvoerders waarschijnlijk niet bij alle wedstrijden aanwezig zijn, vragen we ALLE spelers die deelnemen aan de competitie de NTTB-app te downloaden en ermee te leren omgaan.

NTTB logo

Voor onze jeugdteams wordt trainers gevraagd de app te downloaden, er vast mee te oefenen en er vanaf september mee te werken. In geval van nood kan van het volledig ingevulde papieren formulier een foto worden gemaakt. Stuur de foto via Whatsapp naar Peter Vullings en hij zorgt (eenmalig) voor verwerking in de NTTB-app.
Voor gebruikers van een Apple Iphone is de app te downloaden in de Applestore, gebruikers van android-toestellen kunnen de app vinden in de Playstore.

Het Digitale Wedstrijdformulier is de vervanger van het tot nu toe gebruikte papieren competitie-formulier. Dat heeft vanaf de najaarscompetitie 2023-2024 geen officiële status meer. Het is nog wel te gebruiken als ‘kladblok’.

Wil je vast meer weten over het DWF? Neem een kijkje:
Uitleg digitaal wedstrijdformulier voor spelers en Non-Playing-Captains – Tafeltennis.nl

https://tafeltennis.nl/uitleg-digitaal-wedstrijdformulier-voor-spelers-en-non-playing-captains/

Dussss: zet de NTTB-app op je telefoon en probeer ‘m uit!