Alle wedstrijden voorjaarscompetitie op ‘n rij; ook nieuw barrooster op website

Nog twee weken voorbereiden en dan kunnen we beginnen aan de voorjaarscompetitie 2024. JCV neemt er met zes teams aan deel en die gaan ervoor zorgen dat De Zaal vrijwel elke vrijdagavond bezet zal zijn.
Om het iedereen gemakkelijk te maken, heeft de afdeling Technische Zaken alle wedstrijden op een rijtje gezet en de afdeling Beheer heeft een rooster voor bardiensten samengesteld. Onder dit bericht tref je zowel het complete wedstrijdoverzicht als het barrooster aan. Het Barrooster is ook te vinden onder het submenu DE ZAAL/BARROOSTER op deze website.

Dubbele bezetting

De uitbreiding van het aantal teams heeft tot gevolg dat de bar dus vrijwel elke vrijdag geopend is en de bar dient dus ook dubbel zo vaak te worden bezet. Bijna elke vrijdag, te beginnen op 26 januari, spelen steeds drie teams thuis. De andere drie spelen dan uit.
Om het barrooster ‘rond’ te krijgen, wordt van een aantal teams vier keer medewerking verlangd, voor enkele andere teams volstaat drie keer. Onder de aanvoerders van de teams wordt z.s.m. een ‘handleiding bardienst’ verspreid. Daarin staat uitgelegd welke taken moeten worden uitgevoerd bij een bardienst.
Het bestuur, en in het bijzonder Technische Zaken en Beheer, wenst iedereen een succesvolle en gezellige Voorjaarscompetitie 2024 toe.