Algemene info

Meer weten over JCV?
Hieronder maken we je alvast een beetje wegwijs binnen de beste én gezelligste tafeltennisvereniging van Vught.

Sfeer en uitgangspunten

JCV staat voor Jeugd Centrale Vught en is een club met een historie die terug gaat tot 1950, het jaar van oprichting.

JCV heeft zich in de loop der jaren aangepast aan de veranderingen die zich in de samenleving hebben voorgedaan. JCV doet er alles aan om op een zo hoog mogelijk niveau de tafeltennissport te beoefenen. Dat toptafeltennis bij JCV niet ten koste gaat van een plezierige en ‘vrijblijvende’ sfeer, bewijst het grote aantal recreatieve spelers en speelsters dat binnen de vereniging naar hartenlust een balletje slaat.
JCV wil een vereniging zijn waar iedereen met plezier bezig is met tafeltennis en zich daar ook thuis voelt. JCV wil een vereniging zijn waar spelplezier, prestatie en sportiviteit centraal staan.

‘De Zaal’

Het speel- en trainingsgedeelte van De Zaal.

JCV beschikt over een eigen accommodatie, onder JCV-leden bekend als ‘De Zaal’. Die zaal bestaat uit een speel-/traininggedeelte én een ‘foyer’. In het speelgedeelte staan uiteraard de tafels opgesteld, terwijl men in de foyer terecht kan voor een kleine snack of een drankje.

Trainen

Maandag- en woensdagavond wordt er training gegeven aan de senioren (18plus). Aansluitend aan de training kan er vrijblijvend doorgespeeld worden en op deze avonden is ook de bar open. Op maandagavond wordt er van 18.30 tot 19.30 uur training gegeven aan de jeugd.
Welke ambitie je ook hebt, ieder lid heeft evenveel recht op training, ongeacht leeftijd of soort lidmaatschap.

Competitie

Op vrijdagavond spelen de senioren de verschillende competitiewedstrijden. Dit is ook een leuke avond om te komen kijken en iedereen is dan welkom.

Openingstijden bar

De bar in de foyer van de JCV-zaal is op vrijwel alle dagen geopend en biedt volop gelegenheid voor een gezellig samenzijn.

Op onderstaande dagen is de bar geopend:
– maandag en woensdagavond
– vrijdagavond (competitie senioren)


Clubtenue

Het officiële clubtenue van de vereniging (een rood shirt met embleem en zwarte broek) is tijdens de competitiewedstrijden verplicht.

Meer informatie
We kunnen ons voorstellen dat je meer over onze vereniging wilt weten. Meer informatie is te vinden op deze site, of door een bezoek te brengen aan JCV. Onder het genot van een drankje zijn er dan zeker mensen te vinden die je graag wat meer wegwijs willen maken.

Voor meer informatie en/of vragen kun je ook mailen naar secretariaatjcv@gmail.com.