3F, 4G, 6E, 6F: indeling competitie bekend. Teams naar o.m. Nuland, Oss, waalwijk en Boxtel

De NTTB Zuid-West heeft dinsdagavond de competitie-indeling voor de najaarscompetitie 2023-2024 bekendgemaakt. Die competitie begint op vrijdag 15 september en eindigt voor zover nu bekend op vrijdag 24 november. De eerste thuiswedstrijden van de seniorenteams zijn op vrijdag 22 september.
Ons eerste team is ingedeeld in de klasse 3F. Het zesmansteam onder aanvoering van captain Will Balvers neemt het in een poule met 8 teams op tegen Waalwijk, TIOS’51, Return Oss, NTTV, Taverbo en Irene.
Volgens ingewijden is het voordeel van een dergelijk omvangrijke klasse dat degradatie niet mogelijk is. Een duikeling naar de vierde klasse is echter sowieso niet de insteek van ons vaandelteam. JCV 1 windt er geen doekjes om dat het zich hard maakt voor een rol in de frontlinie van 3F.
In 4G is onze zesmansformatie gebundeld als JCV 2 ingedeeld in wat een ‘Eindhovense’ poule mag heten. Behalve onze reserves, Never Despair en Taverbo bestaat de groep uit Unicum, Flash en Veldhoven.
JCV 3 krijgt in 6E te maken met twee teams die Oss als thuisbasis hebben: OTTC 5 en Return Oss 5. De groep bestaat verder uit Never Despair, Hooghei en Maashorst.
In 6F gaat ons vierde team twee van de vijf uitwedstrijden spelen in Den Bosch. Daar zijn Never Despair 12 en Kruiskamp 3 verantwoordelijk voor. TTCV 6, ROTAC’82 en Return Oss zijn de drie andere combattanten.
Het complete programma is te vinden op de website van de NTTB Zuidwest en in de ttapp.