Ailynn bezegelt competitieseizoen ’23-’24 ‘echt’ met tweede plek op slotdag Table Stars

In een afgesloten seizoen zijn diverse stadia te herkennen. Senioren en jeugd sloten het seizoen al eens af, JCV 3 speelde een (gewonnen) P/D-duel om het seizoen helemaal af te sluiten dan heb je ook nog een ‘écht helemaal afgesloten seizoen’. Dat laatste stadium bereikten we zondag (26 mei), toen vier van onze Table Stars met een bezoek aan TTV Budilia het competitieseizoen 2023-2024 ‘echt’ bezegelden.

Ailynn (tweede van rechts) bij TTV Budilia te midden van andere stralende prijswinnaars van de Table Stars-competitie ’23-’24.
Uit handen van Erik van Veenendaal neemt Ailynn de prijs voor de tweede plaats in ontvangst.

In Budel, met Peter als begeleider/coach, waren Charlize, Ailynn, Gijs en Tuur vier van de in totaal 17 deelnemers aan de laatste ronde Table Stars. En daar kwam onze hoop voor de toekomst goed voor de dag. De meest succesvolle was Aylinn, die over het hele seizoen gemeten beslag legde op de tweede plaats! Knap hoor, in zo’n grote groep! Als bewijs van en herinnering aan haar sterke optreden kreeg Aylinn een prijs uit handen van Erik van Veenendaal, organisator van de Table Stars-competitie in regio Zuidwest-Oost.

Charlize (rechts) kwam net tekort om in de prijzen te vallen.

Van tafel 6 naar 1

Charlize viel op het nippertje buiten de prijzen. Als ze zich nou eens niet één keer ziek had moeten melden en toen ook punten had kunnen verzamelen…. Zou Charlize dan misschien ook….? Op de slotdag viel Gijs op door in het eindspel een enorme sprong te maken. Hij rukte op van tafel 6 naar tafel 1, ook al zo’n knap resultaat.

Gijs (links) sprong op de slotdag van tafel 6 naar tafel 1!

“Wat een goede spelers, die toppers van JCV”, gaf coach Peter iedereen een pluim. En het thuisfront sloot zich graag aan bij dat compliment. “Echte JCV Young Stars”, reageerde coördinator Young Stars John van Iersel. “Allemaal super gedaan, toppers”, luidde het compliment van trainer Rudi van der Schoot.
Nu het seizoen ’23-’24 dan ‘echt helemaal’ is afgesloten, kunnen we ons voorzichtig gaan opmaken voor de najaarscompetitie ’24-’25. Die competitie begint in september. Met onze senioren nemen we deel met zeven teams, JCV zet twee jeugdteams in bij ‘De DUO’ en vanaf september zijn we ook weer present bij de Table Stars. Maar eerst even relaxen, uitblazen en zomervakantie. Want competitieseizoen ’23-24 is nu toch ‘echt helemaal’ afgesloten.