Bestuur en JCV-jeugd zeggen: FIJNE FEESTDAGEN!

We kunnen hier een foto plaatsen met sfeervol brandende kaarsen en prachtig opgetuigde kerstbomen. We kunnen (kinder)champagne laten bruisen en kerstmannen in een slee ‘Ho-Ho-Ho’ laten roepen. Maar we vinden niks mooier dan dit jonge en vrolijke gezelschap onze boodschap te laten overbrengen!
Op de training van gisteravond (maandag 18 december) sloten deze twee meiden en elf jongens het JCV-jaar 2023 af met een feestje in kerst- en nieuwjaarssfeer. Er klonk feestmuziek en er was wat te drinken. Bakker Tuur bakte pannenkoeken en voor de lens van trainer en TZ-voorman Peter Vullings en in het bijzijn van zijn collega-trainers John van Iersel, Kees Derksen, Rudi en Jordi van der Schoot wensten ze heel JCV ‘FIJNE FEESTDAGEN’.

In de komende twee weken draait JCV op een wat lager pitje. De trainingen worden hervat op de dag dat JCV 74 jaar en één dag bestaat. Dat is vanaf maandag 8 januari 2024, als we dus net op weg zijn naar onze 75ste verjaardag.

Over dat jubileum ga je binnenkort meer vernemen, maar voor nu sluit het clubbestuur zich graag aan bij de wens van onze jeugd:
FIJNE FEESTDAGEN ALLEMAAL!