Informatie
Organisatie
Competitie
Lid worden
Foto's
 

Stand van zaken accommodatie

Hierbij willen wij jullie laten weten dat wij, de accommodatiecommissie, druk bezig zijn met het maken van plannen.
Omdat wij ons gebouw nu voor langere tijd kunnen behouden willen wij het een en ander opknappen c.q. verbouwen. Uit de, begin dit jaar gehouden, enquete is gebleken dat de meerderheid van de leden pleit voor een opknapbeurt en niet voor een volledige ingrijpende verbouwing.

Wij hebben in een aantal vergaderingen van de accommodatiecommissie en na overleg met Gemeente, Projectontwikkelaar van de appartementen en externe adviseurs een plan gemaakt hoe en wat wij willen gaan aanpakken.
Hierbij hebben we gekeken wat echt moet (asbest dak) en wat we zelf mooi en praktisch vinden, maar natuurlijk ook wat realistisch en betaalbaar is.

We zitten echt nog in een beginfase maar we willen wel al laten weten dat de basis: speelzaal, kantine en kleedkamers, zal blijven bestaan in de huidige vorm. Deze gaan we zodanig opknappen zodat een frissere uitstraling ontstaat. Meer ingrijpend zullen zijn het vernieuwen van een gedeelte van het dak waar asbest in zit. Ook zullen we de toiletgroep bij de entree vernieuwen en zodanig verbouwen dat we daar een kleine rokersruimte krijgen. Wij willen de vergaderruimte van boven naar beneden verplaatsen (de huidige voorraadkamer) waarbij we die ruimte opknappen. En tenslotte willen een gang maken van de speelzaal (ingang herenkleedkamer) naar de achterliggende ruimtes waarbij een stukje van de kleedruimte heren en keuken wordt gebruikt. Hierdoor worden de achterliggende ruimtes beter toegankelijk. Dit zijn de eerst ideeën waar nog zeker wijzigingen op kunnen komen, maar zo hebben jullie een beetje een idee wat er staat te gebeuren.

Wij gaan de komende tijd kijken wat de kosten precies zijn, wat de subsidiemogelijkheden van de Gemeente zijn en welke sponsoren misschien mee willen helpen met bepaalde zaken. Eerst moet dit duidelijk zijn voordat we echt kunnen starten. Ken je mensen/bedrijven die voor ons iets kunnen betekenen in deze, laat het ons weten.

De Accommodatiecommissie

Rob v. Dooremaele, John van Iersel, Kees Derksen, Peter Coppens, Frits Verhees en Lineke Kooyman

Nieuws
07-01-2019:
Voorjaarscompetitie 2019

10-12-2018:
Nieuws accommodatiecommissie

14-10-2018:
Penningmeester gezocht!

23-8-2018:
Stand van zaken Accomodatiet

23-8-2018:
Bardienst / Competitie najaar 2018

Nieuwsarchief

Adresgegevens
Speelzaal JCV
Van de Pollstraat 3/A
5262XD Vught
073 - 6563973
Bekijk de plattegrond!