Informatie
Organisatie
Competitie
Lid worden
Foto's
 

Een nieuwe speler!
Beste lezer,Mijn naam is Max van Amerongen en ik ben 23 jaar oud.
Ik ben student aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik sportkunde studeer.
Na 8 jaar voetbal en tennis te hebben gecombineerd werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Dit zorgde ervoor dat ik op mijn 13e begon met tafeltennissen.

Ik woon in Driebergen- rijsenburg en ik ben bij de lokale vereniging DTV- Smash begonnen. Al snel kwam mijn trainer erachter dat ik gevoel had voor het spelletje en zo speelde ik binnen een half jaar mijn eerste competitiewedstrijd.
Door in 5 seizoenen 4 keer kampioen te zijn geworden kwam ik al snel in de landelijke jeugdcompetitie terecht. Ik heb toen de overstap gemaakt van DTV- Smash naar TTVN (Nieuwegein). Hier heb ik meerdere seizoenen meegespeeld in de landelijke competitie waar we met het team 4de van Nederland zijn geworden.

Vervolgens kreeg mijn nog korte tafeltennis carrière een wending die ik van tevoren niet had zien aankomen. Ik kreeg de kans om mee te trainen met het Nederlands para- tafeltennis team.
In het begin zag ik dit niet zitten, maar na wat trainingen te hebben meegedraaid, was ik enorm enthousiast.
Ik trainde met para- spelers die eerste en eredivisie speelde en had het niveau zwaar onderschat. Vervolgens kreeg ik van de bondscoach te horen dat ik direct aan mocht sluiten bij het team met het doel internationaal te gaan spelen.
Dit gebeurde ook en ik ben inmiddels nummer 22 van de wereld in mijn klasse. Ik reis inmiddels heel de wereld over voor tafeltennis en het ultieme doel mij te plaatsen voor de spelen van Tokio in 2020.
Tevens heb ik 3 jaar op topsportcentrum Papendal gewoond om een fulltime trainingsprogramma te draaien. Dit deed ik in combinatie met mijn studie.
Terug naar het heden, na 5 seizoenen bij SKF Veenendaal te hebben gespeeld in de landelijke seniorencompetitie werd ik gevraagd door JCV om bij team 1 te komen spelen.
Deze mogelijkheid heb ik met beide handen aangepakt en ik zal vanaf de najaarscompetitie van 2017, uitkomen voor JCV! Ik ben heel blij met mijn overstap en ik hoop dat we op korte termijn de stap kunnen maken naar de eerste divisie. Plezier en gezelligheid is natuurlijk ook een belangrijke factor, maar ik denk dat dat wel goed moet komen!

Max van Amerongen

Nieuws
07-01-2019:
Voorjaarscompetitie 2019

10-12-2018:
Nieuws accommodatiecommissie

14-10-2018:
Penningmeester gezocht!

23-8-2018:
Stand van zaken Accomodatiet

23-8-2018:
Bardienst / Competitie najaar 2018

Nieuwsarchief

Adresgegevens
Speelzaal JCV
Van de Pollstraat 3/A
5262XD Vught
073 - 6563973
Bekijk de plattegrond!