Informatie
Organisatie
Competitie
Lid worden
Foto's
 

De nieuwe Voorzitter en Secretaris stellen zich voor.
19 mei 2017 heeft de ALV ingestemd met de benoeming van de nieuwe Secretaris, Rob van Kasteren en de nieuwe voorzitter, Lineke Kooyman. Wij vinden het leuk om ons voor te stellen omdat nog niet alle leden ons kennen.

Voorzitter Lineke Kooyman
Ik (Lineke) heb gezien dat ik dit jaar toch al weer 15 jaar lid ben van JCV. Na vele jaren als recreant te hebben gespeeld savonds alsook op de vrijdagochtend, speel ik sinds 3 jaar met veel plezier nu ook competitie. Dit samen met de fijne training van Harald maakt voor mij de tafeltennis een leuke plek om sport en gezelligheid te combineren.
Ik heb een gezin met man en drie uitwonende studerende kinderen die alle drie in een afrondende fase van hun studie zitten. Daarnaast zitten we in de pleegzorg en hebben we sinds drie jaar een weekend pleegzoon van 10 jaar Chris die eenmaal per maand een weekend bij ons is.
In mijn dagelijks leven werk ik sinds 10 jaar als HR-manager bij een technische groothandel in Tilburg en voor de Duitse dochteronderneming in Duitsland. Hiervoor heb ik bij een aantal grote ondernemingen gewerkt, altijd in het HR-werk. Naast mijn werkervaring breng ik ook nog bestuurlijke ervaring mee. Ik ben 10 jaar penningmeester en voorzitter geweest van de ouderraad. Ik ben voorzitter geweest van de ouderraad van het Kinderdagverblijf. En nog verder terug ben ik ook 6 jaren penningmeester en voorzitter geweest van de een natuurvereniging. Momenteel begeleid ik als vrijwilliger sinds 8 jaar een Cello gehandicaptengroep met de spelletjesavond.
Sinds 2 jaar ben ik lid van het bestuur van JCV als secretaris. Dit doe ik met veel plezier en door de stap naar Voorzitter te maken hoop ik dat ik een bijdrage kan leveren aan de groei van JCV en aan het behoud van een sportieve en gezellige vereniging.
In het bestuur hebben we het afgelopen jaar naast de dagelijkse gang van zaken ook stappen gemaakt om een aantal zaken structureel op te pakken. Belangrijk in de plannen van komend jaar zijn dat we naast het bestuur, willen gaan werken met meerdere actieve commissies. Dit niet alleen om het werk te verdelen maar ook om zo veel mogelijk betrokkenheid te krijgen van de leden. Wij willen nog steeds een aantal commissies/werkgroepen verder invullen en ik nodig jullie hierbij van harte uit om, wanneer je interesse hebt om met bepaalde zaken mee te denken, dit ons te laten weten.
Voor de vereniging is het hartstikke fijn dat we van de Gemeente definitief de bevestiging hebben ontvangen dat de pacht van de grond tot 1 januari 2080 gegarandeerd is. Daarmee lopen we gelijk met de pacht van de parochie. Dit betekent dat we lange tijd in de huidige locatie kunnen blijven en dat we de komende tijd plannen kunnen maken voor het upgraden van de accommodatie.
Verder bedank ik de ALV voor het vertrouwen dat jullie mij gegeven hebben en ik hoop dat we een aantal mooie jaren tegemoet gaan met een flinke groei in leden.
Lineke Kooyman

Secretaris Rob van Kasteren
Ook mij is gevraagd me even voor te stellen wat ik uiteraard graag doe.
Als geboren Vughtenaar woon ik alweer 20 jaar in tot volle tevredenheid in Helvoirt. Samen met mijn vrouw Marleen hebben we 4 kinderen waarvan alleen de jongste nog thuis woont. Van de 2 oudste hebben we tot nu ook al 5 kleinkinderen.
Begin jaren 70 ben ik al kort lid geweest van JCV, maar algauw bleek dat voetballen en tafeltennissen niet te combineren was. Na mijn 50 levensjaar, nu alweer ruim 13 jaar geladen ben ik opnieuw lid geworden, eerst als recreant en later als competitiespeler, wat ik overigens nog steeds met veel plezier doe.
In mijn werkende leven ben ik altijd werkzaam geweest in de logistiek, eerst als transportplanner, later als Expediteur, Logistik-coordinator, en teamleider transport. De laatste jaren heb ik me helemaal gericht op de customer en kwaliteitsservice.
Sinds juli 2015 werk ik niet meer en heb ik tijd voor vele andere dingen zoals het opknappen van mijn huis, tuinieren en hobbys als muziek en foto/film/video.
Ook ben ik me veel meer gaan richten op sport en beweging en ben dus veel aan het fietsen wandelen en sport in het algemeen.
Ook het tafeltennissen beoefen ik met veel plezier en passie, toen het bestuur mij vroeg om de vrijgekomen functie van secretaris in te vullen heb ik daar positief op gereageerd.
Samen met de andere bestuursleden, met de deelnemers aan de diverse commissies en werkgroepen, en met alle andere leden proberen we van JCV een gezellige en open vereniging te maken waar eenieder zich thuis kan voelen.
Rob van Kasteren.

Nieuws
07-01-2019:
Voorjaarscompetitie 2019

10-12-2018:
Nieuws accommodatiecommissie

14-10-2018:
Penningmeester gezocht!

23-8-2018:
Stand van zaken Accomodatiet

23-8-2018:
Bardienst / Competitie najaar 2018

Nieuwsarchief

Adresgegevens
Speelzaal JCV
Van de Pollstraat 3/A
5262XD Vught
073 - 6563973
Bekijk de plattegrond!