Informatie
Organisatie
Competitie
Lid worden
Foto's
 

JCV wint van TTCV van Herwaarden met 9-1 (2de divisie poule D)
De vorige wedstrijd tussen JCV en TTCV van Herwaarden eindigde in Veghel in 5-5. Zelfs de games waren in evenwicht. Deze keer kon helaas de kopman van TTCV vanwege blessure niet meedoen. Het was gezellig druk in de kantine van JCV voor deze wedstrijd.

Johan van de Nieuwenhuizen beet het spits af voor JCV tegen David Saunders. Alleen de tweede game moest Johan afstaan. Johan won uiteindelijk met 3-1 van David. Jos Verhulst zette Bjorn Pluijm in de tweede wedstrijd met 3-0 aan de kant en bracht daarmee de score op 2-0 voor JCV.

De wedstrijd tussen Gerald van Berkel en Bart van Meurs was een bijzondere voor beide spelers. Deze spelers kennen elkaar door en door, omdat ze jaren lang met elkaar gespeeld hadden. Beide hadden dan ook last van zenuwen. Het leek een eenvoudige zege te worden voor Bart. Echter knokte Gerald zicht goed terug na een 0-2 en 7-10 achterstand in de derde game. Gerald wist deze derde game met 15-13 te winnen en pakte daarna ook de vierde game. In de vijfde game was het geluk helaas niet aan zijn kant een moest hij Bart feliciteren met de wedstrijd.

Jos en Johan stonden in het dubbel tegen David en Bjorn al snel op een 2-0 voorsprong. De derde game ging naar TTCV, maar de vierde game werd wederom door JCV gewonnen. Na het dubbel speelde Jos niet super en David maakte daar gebruik van door de eerste game te winnen. De drie daarop volgende games waren echter weer voor Jos. Na vijf wedstrijden was de stand 4-1 in het voordeel van JCV en was de winst dichtbij.

In de wedstrijd tussen Johan en Bart diende, voor de tweede keer deze dag, de vijfde game de beslissing te brengen. Johan won deze vijfde game met 11-5 en bracht daarmee de stand op 5-1. In de partij tussen Gerald en Bjorn werden enkele mooie rally's geslagen. Gerald was echter zijn zenuwen kwijt en won deze partij met 3-0. De winst voor JCV was een feit: 6-1 voor JCV.

Jos was weer gefocust tegen Bart en won zijn laatste wedstrijd van de dag met 3-0. Jos blijft wederom ongeslagen in deze competitie. Gerald keek tegen David tegen een 0-1 achterstand aan, maar hij zette zijn goede spel door en won uiteindelijk met 3-1.

De laatste wedstrijd was een bijzonder spannende partij. Johan keek tegen een 0-2 achterstand aan en Bjorn sloeg mooie punten. Toch wist Johan de wedstrijd te keren en sleepte hij er een vijfde game uit. In deze game keek Johan lang tegen een achterstand aan en leek Bjorn te gaan winnen. Johan herpakte zich en bij een stand van 9-9 wist Johan de laatste twee punten te pakken om zo de wedstrijd te winnen.

De eindstand kwam hiermee op 9-1 voor JCV. Het verschil met de nummer 4 werd hierdoor vergroot naar 8 punten. De nummer 5 staat zelfs op 13 punten. Handhaving in de tweede divisie lijkt hiermee te worden behaald. Met een schuin oog kan zelfs naar boven gekeken worden. De achterstand op de nummer 1 en 2 is nog 3 punten.

Na de zeven speelronde is dit de stand in de 2de divisie poule D:
Bit.nl 7-43
VTV (N) 7-43
JCV 7-40
Red Stars (2) 7-32
SKF(3) 7-27
TTCV Van Herwaarden1 7 - 25

Bedankt aan alle supporters die JCV kwamen aanmoedigen!

Op zaterdag 7 November speelt JCV 1 om 14.30 uur tegen SKF 3 aan de Van de Pollstraat 3-A in Vught.

Nieuws
07-01-2019:
Voorjaarscompetitie 2019

10-12-2018:
Nieuws accommodatiecommissie

14-10-2018:
Penningmeester gezocht!

23-8-2018:
Stand van zaken Accomodatiet

23-8-2018:
Bardienst / Competitie najaar 2018

Nieuwsarchief

Adresgegevens
Speelzaal JCV
Van de Pollstraat 3/A
5262XD Vught
073 - 6563973
Bekijk de plattegrond!